Servicii / Soluții pentru Industria Navală și Auto

Persistență și elasticitate sunt cuvintele cheie în construcția și reparația navelor supuse la cele mai vitrege condiții, indiferent că sunt nave comerciale sau de croazieră, ferry-boat-uri sau ambarcațiuni de agreement și yacht-uri.

Sika a dezvoltat special pentru industria navală următoarele clase de produse: adezivi elastici și sisteme de sigilări pentru interior și exterior, inclusiv pentru montajul de parbrize, hublouri și geamuri, cu performante de exceptie.

Game de produse pentru:

Stabilind standarde noi, Sika ofera o gamă completă de sisteme de acoperire punți, inclusiv șape ușoare cu proprietati deosebite:

Toate aceste produse au agrementare navală internațională.

Prezentările organizate în cadrul șantierelor navale însoțite de mostre, fise tehnice complete pentru fiecare produs, agrementările internaționale ale acestora, conving în privința calității și a fiabilității.

Raportul excelent calitate/preț este unul din componentele esențiale cu care am legat parteneriate cu șantiere navale din Galați, Brăila, Tulcea, Orșova și Constanța și cu firme specializate în amenajări interioare sau reparații.


Soluții pentru Industria Navală și Auto