Despre noi

Sediu Scurta prezentare Politica noastra Program dezvoltare Responsabilitate sociala

1. Scurtă prezentare

Am început simplu, dar cu o dorință imensă de a oferi clientilor noștri cele mai bune soluții tehnice şi garanție extinsă. Am evoluat, am mărit echipa, am achiziționat sculele și echipamentele necesare și am dovedit că se poate și altfel. Asta nu înseamnă că ne oprim aici.

Lucrările finalizate de KLAF Serv demonstreaza că există PROFESIONALISM, RESPONSABILITATE şi IMPLICARE - astfel rezultatele nu pot fi decât sigure și de durată.


2. Politica noastră

KLAF Serv urmăreste furnizarea soluțiilor optime și sigure în domeniul constructiilor civile şi industriale, păstrând costurile minime și durata de viata cât mai mare.

Având experiența, personalul calificat și dotările necesare KLAF Serv oferă servicii de execuție lucrări speciale în domeniul construcțiilor civile și industriale:

Întreaga nostră activitate se dezvoltă in jurul nevoii clientului și a rezolvării problemelor cu care acesta se confruntă. De aceea serviciile noastre încep prin alegerea soluției tehnice perfecte tehnic și financiar.

Am adoptat sistemul managementului prin obiective, care integrează, intr-un mod sistematic, principalele activităti manageriale orientate consecvent spre îndeplinirea în condiții de eficiență a unor obiective organizaționale și individuale riguros stabilite. În accepția folosită în cadrul acestui sistem de conducere, obiectivele reprezintă rezultatele finale dorite, fixate pe ansamblul organizației, pe funcțiile acesteia, pe activitățile și compartimentele ei, până la nivel individual. În acest sens, la KLAF Serv se stabilesc din timp nivelurile indicatorilor doriti. Primii dintre acestia sunt: calitatea lucrărilor; execuția la termen a lucrărilor; eficientizarea costurilor.


3. Programul de dezvoltare

Programul de dezvoltare al firmei KLAF Serv vizează asimilarea de tehnologie nouă și echipamente pentru realizarea lucrărilor speciale în condiții de execuție comparabile cu cele existente in Comunitatea Europeana. Dar cel mai mult, KLAF Serv se va concentra asupra obținerii unor performanțe superioare în ceea ce privește avantajele oferite clienților săi.


4. Colaboratori

Având în vedere că unul din obiectivele noastre este calitatea am optat pentru alegerea unor colaboratori foarte calificați, cu experiență demonstrată şi servicii de înaltă calitate.

Lucrăm cu arhitecți, cu proiectanți și experți tehnici cu foarte mare experiență, cu furnizori de materiale de înaltă calitate. Împreună cu ei oferim cea mai bună soluție tehnică, gândim toate detaliile necesare și apoi executăm. O parte din colaboratorii noștri:


Sika | BASF | Ejot | Triton | Minex | Hilti | Italia Star


5. Responsabilitate socială

— Responsabilitate față de mediu

Eforturile noastre dedicate mediului sunt axate pe trei domenii:

Pentru respectarea celor menționate mai sus ne folosim de ajutorul firmelor specializate în reciclare şi recuperare deșeuri. Normele noastre interne urmăresc cele trei direcții și ne asigurăm în fiecare zi că sunt respectate.

— Responsabilitatea față de semeni

Este gresit să crezi că responsabilitatea ta se rezumă la clienți, angajați şi parteneri. De aceea, KLAF Serv se implică activ în viața socială participând la diverse acțiuni umanitare și sociale.

Colaboram cu:DISCLAIMER: Toate fotografiile din prezentul site sunt reale fiind realizate în proiecte unde KLAF Serv a participat în calitate de executant.