Servicii / Reparații și Protecții Betoane

Tehnologia de reparație a betoanelor constă în eliminarea parților neaderente și completarea zonei cu mortare de înaltă rezistență care să asigure realizarea acoperirii de beton a armăturii conform specificațiilor proiectului sau eliminarea zonelor cu defecte vizibile după decofrarea betonului.

Mortarele de reparații sunt materiale speciale, care după întărire asigură rezistența necesara în zonele în care datorită unor defecte de turnare această rezistență nu poate fi atinsă.

În zonele în care betonul este expus unor factori agresivi (umiditate mare, saruri, substanțe chimice agresive, etc) este necesară aplicarea unor materiale de protecție. Aceste materiale vor asigura betonului o durată de viață extinsă.

Materialele de protecție se aplică pentru fundații, stâlpi și grinzi si planșee. Decizia de aplicare a unui material sau altul pornind de la specificațiile oferite de Beneficiar si de la caracteristicile date de fișele tehnice ale acestora. De aceea, înainte de orice aplicație este foarte important să alegem cel mai bun material în funcție de caracteristicile acestuia.

În secțiunea Portofoliu puteți vedea o serie de proiecte realizate de noi și o scurtă descriere a aplicației.


Reparații și Protecții Betoane