Servicii / Impermeabilizări, Sigilări și Lipiri

Lupta cu apa este o bătălie pe care nu este deloc ușor să o câștigi. Pentru a păstra apa în afara casei ai nevoie de o serie de materiale profesionale și de personal calificat pentru execuția acestor tipuri de lucrări. Mulți beneficiari nu consideră important sa folosească soluții profesionale pentru realizarea impermeabilizărilor și a sigilărilor pentru terase, subsoluri si acoperișuri. De aceea, după multe încercari și bani cheltuiți cu diverse produse constată că ar fi fost mult mai ieftin dacă foloseau de la început o soluție profesională aplicată de profesioniști.

Impermeabilizările trebuie realizate acolo unde există cea mai mica posibilitate ca apa să pătrundă. Tehnologia prezentă permite impermeabilizarea diverselor elemente ale construcției și atunci când lucrările exterioare au dat greș și când nu se mai pot decoperta zonele deja impermeabilizate. Totuși, aceste soluții sunt mai puțin avantajoase economic, dar ele rezolvă cu succes orice problemă apărută.

În alegerea soluției de impermeabilizare sau sigilare trebuie să se țina cont de o serie de particularități ale construcției și de ce cerințele arhitectonice ale clădirii. Alegerea soluției o putem face împreună, consultanța tehnică fiind gratuită și oferită inainte de orice discuție referitoare la preț.

Materialele care stau la baza propunerii tehnice sunt de cea mai bună calitate, furnizorul nostru fiind Sika România.


Impermeabilizări, Sigilări și Lipiri