Servicii / Hidroizolații Clădiri Rezidențiale și Industriale

In ceea ce privește aceste tipuri de lucrări, soluțiile oferite se adaptează nevoilor clientului și dorinței acestuia pentru un finisaj specific. Astfel, câteva din soluțiile cel mai des oferite sunt:


1. Structură învelitoare membrane PVC pentru terase semi-circulabile (expuse UV)


2. Structură sistem învelitoare membrane PVC pentru terase circulabile (lestata cu sapă, pietriș, dale, pardoselă flotantă)


3. Structură sistem învelitoare membrane PVC pentru terase verzi

Noile soluții tehnice de hidroizolatii existente pot transforma terasele în zone de relaxare şi petrecere a timpului liber. Terasele circulabile nu mai sunt "zona cu probleme", ele pot fi transformate în gradini verzi cu alei şi zone de recreere.

Sistemele complete de hidroizolatii oferite de Klaf Serv pot schimba aspectul teraselor circulabile şi a teraselor necirculabile în zone de mare atracție. Pe lângă aspectul extraordinar, gradinile verzi au şi un rol de protecție a clădirii şi mențin o temperatură optimă în interior reducând consumul de energie.


4. Structură hidroizolație cu membrană lichidă armată cu fibră de sticlă

Pentru această soluție stratul final va fi gri inchis ce se poate înveseli cu chipsuri colorate aruncate imediat dupa ultimul strat de material. Pentru exigențe deosebite de aspect se pot folosi și alte sisteme similare cu diferite texturi și culori existente în gama Sika.


5. Structură sistem hidroizolație cu mortare de impermeabilizare

Pentru această soluție stratul final va fi finisajul ales de beneficiar (gresie, piata) și lipit peste stratul de hidroizolatie.

Până in present, KLAF Serv a executat mai bine de 120.000 mp de hidroizolații pe diferite clădiri rezidențiale și industriale în Constanta, Tulcea, Galați, Brăila, București, Brașov, Slobozia, Urziceni.


Hidroizolații Clădiri Rezidențiale și Industriale